vésőgép
Szolgáltatás

A kemény munkához kell a vésőgép

2021-01-31

Az építkezéseken, ház- vagy lakásfelújításokon van egy szerszám, ami nélkül egyszerűen nem lehet haladni. A tapasztaltabbak biztosan tudják, hogy a vésőgép a nélkülözhetetlen masina, ami minden projektet sokkal egyszerűbbé és gyorsabbá tesz. A vésőkalapács használatával jóval hamarabb végez a bontási vagy vésési feladattal az ember, legyen szó beton- vagy épp téglafalról, illetve akármilyen kemény felületről.

Aazért, hogy a siker nem maradjon el, illetve a vésőgép évekig tökéletesen működjön, megéri egy Bosch terméket választani. A Bosch gépek a kategóriájukban kitűnnek a magas ütőerővel, modern jelleggel és a gyorsasággal. Legyen szó egy kis vagy épp egy nagy vésőgép fajtáról, az biztos, hogy az adott gép robosztus kialakítása és a kiváló minőségű anyagok felhasználása garantálja a hosszú élettartamot.

Minden helyzetben beválik például az SDS Max vésőgép, aminek az ütőereje 7,5 Jouletól 16,8 Jouleig terjedhet. A választáskor minden attól függ, hogy épp mire van szüksége a vásárlónak, milyen feladatra kell a masina.

Tény, hogy egy közel 17 J-os géppel már a legkeményebb bontási munkák sem fognak gondot okozni, illetve az kiválóan ellenál a valóban megterhelő feladatoknak. Bizonyos Bosch vésőkalapácsok rendelkeznek rezgéscsillapított markolattal, amely hosszabb munkák esetén könnyebbé teszi a munkavégzést a gép felhasználójának.

Az ezermesterek kedvence a Dremel

Aki szeret barkácsolni, faragni, az biztosan megismerkedett már azokkal a márkákkal, amelyek sokoldalú szerszámokat gyártának. Pontosan ilyen a Dremel, amelyiknek egyetlen szerszáma is már szinte végtelen felhasználási, alkalmazási lehetőséget garantál. A Dremel 4300 multifunkciós eszköz egy remek példa itt, hiszen azzal a csiszolás, a köszörülés, az alakmarás és még a vésés is megoldható. Ez a ultifunkciós szerszám minden feladatnál megfelelő teljesítményt nyújt.

A Dremel 4300 esetében az elektronikus visszacsatolás szükség esetén több energiát biztosít a maximális teljesítmény fenntartásához. Sőt, a puha és kemény anyagokban végzett műveletek során egyaránt számítani lehet erre a funkcióra. Aki egy ilyen Dremel szerkezet tulajdonosa, az minden egyes munkafolyamat során ura lehet a feladatnak, főleg akkor, amikor a maximális precizitás alapkövetelménynek számít.