kozmetikai árak
Szolgáltatás

Melyek kozmetikai árak befolyásolásának tényezői?

2021-01-28

Az arcunk az a testrészünk, amelyik legelőször szembe tűnik, ráadásul folyamatosan ki van téve az időjárás viszontagságainak. Ezért aztán az időszakosan, szakember által elvégzett kezelésre mindenképpen szüksége van. Általánosságban elmondható, hogy a kozmetikai árak nem állnak útjában annak, hogy a szakembert felkeressük. Persze ez nagyban függ attól is, hogy melyik szalonba látogatunk el. Például a kozmetikabudafok.hu weboldalon megtalálható szakember szépségműhelyében igazán korrekt árakat találunk. Azonban a kozmetikai árak csak a másodlagos szempontot jelentik, a minőségi munka az első számú nézőpont.

Kolos Nóra szakszerű, kiváló munkája minden esetben gyönyörű végeredményt hoz. Felfrissült, sima, ragyogó arccal távoznak tőle a vendégek, akik később még biztosan vissza fognak térni. A kozmetikus tudja, hogy az elégedett kliensek további vendégeket hoznak. Ugyanez vonatkozik a kozmetikai árak mivoltát tekintve is, mert ha a munkával és a fizetendő összeggel is meg van elégedve a kliens, akkor biztosan visszatér.

Sokfélék lehetnek a kozmetikai arckezelések

Ezek az eljárások igazán kellemesek és eredményesek, még abban az esetben is, ha a kliens bőrproblémával fordul a szakemberhez. Nos, az említett szépségműhelyben tevékenykedő szakember a kozmetikai arckezelések leghatékonyabb fajtáit alkalmazza, vagyis arctisztítást, ultrahangos arckezelést, valamint masszázst. Az ultrahangos terápia nagyon kellemes, hiszen a vendég fekszik, a készülék közben finoman dolgozik az arcán. Mivel a kis gépezet mikromasszázst is végez, ezért enyhén emelkedik a bőr hőmérséklete.

Ezzel egy időben fokozódik az anyagcsere és az oxigénfelvétel. Ez a két folyamat hozzásegít ahhoz, hogy a kezelés közben a felhámra felvitt jótékony hatóanyagok felszívódjanak a bőr mélyebb rétegeibe. A megnyugtató, pihentető kezelés ideje mindössze 20 perc, az ára pedig 3000 Forint. A kozmetikai arckezelések másik kiváló típusa az arcmasszázs, ami a test szöveteinek kézzel történő megdolgozását jelenti. Ez enyhén vérbőségfokozó hatással bír, nagyszerű kiegészítése a kozmetikai arckezeléseknek.