hajhosszabbítás
Vásárlás

A hajhosszabbítás mellett sokan döntenek

2022-12-30

A profi fodrászokhoz nap mint nap érkeznek vendégek azzal a céllal, hogy szeretnének dúsabb hajkoronát. A hajhosszabbítás különféle módszerekkel történhet. A hőillesztéses eljárás nagyon népszerű a hölgyek körében. A tincsek rögzítésére keratint használnak.

Meg kell említeni, hogy a keratin megolvasztásához ultrahangos készüléket vesznek igénybe. A másik közkedvelt technika a mikrogyűrűzés. A folyamat során a fürtöket apró méretű karikákba helyezik úgy, hogy közben az előzőleg felszedett szálakat is áthúzzák rajta. Ezt követően egy kényelmes markolatú fogót vesznek elő, majd egy erős mozdulattal összepattintják. A hajhosszabbítás után a végeredménnyel biztosan meg lesz elégedve.

Mivel a tincsek egyenlően kerülnek szétosztásra a fejtetőn, ezért teljesen természetes hatást keltenek. A fodrászok eredeti hajjal dolgoznak, ebből kifolyólag senki sem fogja észrevenni azt, hogy nem a saját hajkoronája. A hajhosszabbítás ára számos tényezőtől függ. Az összeget befolyásolja az alkalmazott technika, a szálak minősége és tömege.