WizzAir kézipoggyász
Vásárlás

WizzAir kézipoggyász remek áron

2019-08-21

Tudvalevő, hogy az ember a légitársaságok járatainak fedélzetére olyan kézipoggyászt vihet fel, amelyik megfelel a méret- és súlybeli szabványoknak. A WizzAir kézipoggyász lehet akár táska vagy bőrönd, azonban minden esetben igazodnia kell a 40x30x20 cm és/vagy a 55x40x23 cm paraméterekhez.

Természetesen nem szükséges bőröndöt vinni magunkkal, hiszen vannak olyan válltáskák és hátizsákok is, amelyek megfelelnek a fent említett szabványoknak. WizzAir kézipoggyász ma már rengeteg típusban, női és férfi kivitelben egyaránt megtalálható. Kiváló minőségű, korrekt árú termékek a taskam.hu webáruházban kaphatóak.

Ha valaki a kabinbőröndöt részesíti előnyben, akkor válogathat a puha vagy kemény falú fajták közül. Ez a WizzAir kézipoggyász fajta rendkívül praktikus, könnyen húzható, nem túl nagy méretei ellenére tágas belső kialakítással bír, tehát jól pakolható. A webshop minden terméke mutatós és igényes kivitelezésű, ezért feltétlenül érdemes körülnézni az állandóan bővülő kínálatban. Szuper minőség, remek árak, vásároljon Ön is innen!