whiskey árak
Vásárlás

Vonzó whiskey árak viszonteladóknak

2019-07-27

Single grain, single malt vagy blended whisky-t szeretne vásárolni? Ha igen, akkor érdemes felkeresnie Magyarország egyik legismertebb és legnagyobb ital nagykereskedését, ahonnan online is beszerezheti ezt a különleges szeszesitalt. A whiskey árak itt kedvezőnek mondhatóak, hiszen egyenesen a gyártóktól szerzik be, legyen szó európai termékről vagy óceánokon túli térségekről.

A whisky gyártásában kimagasló teljesítményt és minőséget nyújtanak a skótok és az írek, de nem marad le a dobogóról az USA vagy Kanada által gyártott változat sem. Ma már a japánok is tudják, milyen az igazán jó whisky, így őket is érdemes kiemelni. Bár sokan a bourbon-t kedvelik inkább, de azért előfordul, hogy a kettőt összekeverik.

Érdemes tisztán látni, hogy Ön épp mit fogyaszt előszeretettel, ugyanis a bourbon és a whiskey árak jelentősen eltérhetnek. Az érlelésre szánt évek is számítanak, hiszen egy régi ital mindig drágább és értékesebb, mint a fiatal változat. A whiskey árak az erősségtől is függhetnek, például a 40%-os olcsóbb, mint az ennél magasabb alkoholtartalmú testvérei.