vezeték nélküli töltő
Vásárlás

Vezeték nélküli töltő lakásba, autóba

2020-11-12

El tudtuk volna képzelni pár évvel ezelőtt, hogy a telefonunk töltéséhez nem feltétlenül lesz szükség kábelekre? Hogy éppen az autónkban vagy a zsebünkben is tölthetjük a készüléket és nem függünk semmilyen vezetékektől? A vezeték nélküli töltő bizonyára sokunk álma volt és lám, teljesült!

Egy ilyen eszköznek a praktikussága megkérdőjelezhetetlen. Bármely QI szabványos készülék táplálására alkalmas, ráadásul attól sem kell tartanunk, hogy a telefon túltöltődik. Ez pedig annak köszönhető, hogy a vezeték nélküli töltő pontosan annyi energiát biztosít az eszköznek, mint amennyire annak szüksége van. A töltő LED világítása ráadásul tájékoztatásként szolgál a töltés állapotáról, így még könnyebb ezt ellenőrizni.

A vezeték nélküli töltő praktikus, kis helyen elfér és energiatakarékos, ezért joggal kijelenthető, hogy mindenkinek szüksége van legalább egyre. A blitzwolf.shop webáruházban többféle változat közül választhatnak a vásárlók, így az alternatívák között megtalálhatóak az autós körülményekhez tervezett verziók, illetve telefontartóval ellátott típusok is.