póthaj fonáshoz
Vásárlás

Válogassunk bátran a színes póthaj fonáshoz készletekben!

2021-10-30

Most már nemcsak álom a gyönyörű fonott haj, hanem mindenkinek elérhető. Nagyon sok helyen vásárolható divatos, extrém, vagy éppen visszafogott változatokban a póthaj fonáshoz. Rengeteg különböző stílus közül lehet szemezgetni, attól függően, hogy színes, egyedi hajra vágyunk, vagy egyszerű hétköznapi viseletre.

Szintetikus és természetes kivitelben is kaphatóak. A szintetikus változat is könnyen formázható. A mai trendek nem követelik meg, hogy a póthaj azonos színű legyen a saját hajkoronánkkal, sőt, kifejezetten divatos, ha extrémebb színt csempészünk a megjelenésünkbe. Szerencsére, a korosztályunknak és egyéniségünknek megfelelően sok-sok típus közül választhatunk.

A póthaj fonáshoz hullámos változatban is elérhetőek. Aki hosszú hajra vágyik, annak tökéletes kiegészítő lehet a magabiztos megjelenéshez. Amennyiben szeretnénk kiszakadni a hétköznapokból és feldobni a megjelenésünket, akkor bátran válogathatunk a színes fazonú, hullámos kivitelben készült póthaj fonáshoz készletek között.