Idősgondozás az Olajág Otthonokban
Szolgáltatás

Új lehetőséget kínálnak az Olajág Otthonok

2020-01-20

Minden idős embernek megvan a joga a boldogsághoz. Sokan magányosan kénytelenek tengetni az utolsó éveiket, mivel nincs mellettük senki. Az Olajág Otthonok kitűnő lehetőséget kínálnak, hiszen soha nincs túl késő valami újba belevágni és ismét élményekkel megtölteni a mindennapok hömpölygő folyamát.

Az Olajág Otthonok ideális környezetet kínálnak az idős személyeknek, akik itt nemcsak minőségi ellátást kapnak nap mint nap, hanem kedvenc hobbijuknak is időt szentelhetnek.

Számos új ismeretség és barátság született már ezen falakon belül, ezért itt senkinek sem kell egyedül lennie, hogyha csak nem az a szíve vágya. Az Olajág Otthonok nemcsak az időseknek kínálnak új lehetőségeket, hanem azoknak is, akik szeretnének Magyarország piacvezető magán-idősotthon hálózatánál dolgozni.

Az Olajág Otthonok elsősorban azok jelentkezését várják, akik szociális ápolói, szakápolói, takarítói, mosogatói dolgozóként kívánnak elhelyezkedni. A további kérdéseket, illetve a jelentkezéseket a weboldalon található e-mail címre lehet elküldeni.