tigris tapasz
Vásárlás

Tigris tapasz természetes komponensekkel

2021-01-20

Ezt a terápiás eszközt a hátfájás, az idegbecsípődés, a sportsérülések és megfázás esetén alkalmazzák. A Tigris tapasz kompozíciójában megtalálható természetes növényi összetevők képesek 12 órán keresztül folyamatosan befolyásolni a problémás területet. Alkalmazásakor a kámfor, a mentol, a borsmenta, az eukaliptusz olaj és a cayenne bors kivonat hatóanyagai felszívódnak a bőrbe és felgyorsítják a vérkeringést. A Tigris tapasz főbb összetevői jelentős vírus-, gombaellenes és antibakteriális tulajdonságokkal rendelkeznek, illetve rendkívül hatékonyak a reumás ízületi gyulladás és a hátfájás elleni küzdelemben.

A hatóanyagok a bőrön keresztül felszívódnak és a keletkező hő csökkenti a fájdalmat, elősegítve az izom és a csontozat egyensúlyának helyreállítását. A legjobb eredmény elérése érdekében, hagyja a terméket a fájdalmas területen 10 órán keresztül. A megelőző terápia 5 napig tart, majd 2 napos szünetet kell tartani a következő kúra elvégzése előtt. A Tigris tapasz anyaga lehetővé teszi a bőr lélegzését és nem hagy nyomot a ruhán. Sokan még valószínűleg soha nem hallottak a kinesio tapaszról. Az azonban lehetséges, hogy láttak embereket az utcán színes csíkokkal a testük egy vagy több területén. Mik ezek a csíkok? Mire használják ezeket? Hogyan működnek? A hipoallergén tape a sérülések és egyéb fizikai rendellenességek kezelésére alkalmazható. Magát az úgynevezett kinesio taping technikát 1970-ben találtak ki. Szülőhazája, Japán után, az egész világon nagyon jól fogadták.

A mozgás megkönnyítése érdekében, a tape olyan szálakból készül, ami az eredeti hossz 140%-ig nyújtható. Rögzítés után több napig a bőrön maradhatnak, azonban bizonyos idő elteltével ( az eset függvényében általában 3-4 nap) ki kell cserélni. Nyilvánvaló, hogy a szalagok nem befolyásolják a rugalmasságot és nem akadályozzák a mozgást. Ellenkezőleg, felgyorsítják a gyógyulási folyamatot, ezért kiegészítik a különféle terápiákat, például a masszázst. A tape színe a helytől, a tapadás típusától, a sérülésektől és egyéb tényezőktől függően változhat.