pelenka kuka
Vásárlás

Teljesen szagmentes a pelenka kuka

2021-12-06

Kisgyermekes családok élete során jelentős időt tölt ki a pelenkázás, pláne, ha egyszerre több babáról van szó. Ez nem egy kellemes tevékenység, de a folyamatos fejlesztéseknek hála, már számos tárgy megkönnyíti ezt. A tökéletesen záródó pelenka kuka precíz kialakításának köszönhetően, már jelentősen egyszerűbbé és kényelmesebbé válhatnak a hétköznapok.

Minden szagot magába zár, így nem kell minden csere után kiüríteni, hanem gyűjthető néhány napig is. Ennek ellenére, ez a fajta pelenka kuka továbbra is teljesen higiénikus megoldást nyújt. Az antibakteriális réteggel bevont vastag szemeteszsákok egyenként zárják a pelenkákat. A pelenka kuka remek kialakításának hatására egyszerűen és könnyen kezelhető, akár egy kézzel is.

A benne található illatkazetta garantálja, hogy a kuka kinyitásakor sem kell a kiáradó kellemetlen szagoktól tartani. További előnye, hogy maximális kihasználtság esetén, akár 30 darab is probléma nélkül elfér a szemetesben. Fal mellé szorosan is helyezhető, hiszen egyenes fedele könnyen fel tud nyílni így is.