ars una
Vásárlás

Remek döntés az Ars Una

2020-08-08

Hamarosan elkezdődik az új tanév és a gyermekeket olyan táskával kell ellátniuk a szülőknek, amelyek szuper könnyűek, mert amúgy is rengeteg tanszert és könyvet, füzetet visznek magukkal mindennap az órákra.

Rendkívül könnyű, mindössze 1,1 kg súlya van a taskagaleria.hu webáruházban megvásárolható Ars Una márkájú mágneszáras iskolatáskának, ezért ideális választás ez a termék. Állítható hátkialakításának köszönhetően, ez a táska a gyermek testmagasságához állítható, így járul hozzá az optimalizált súlyelosztáshoz. Az Ars Una iskolatáska kényelmes használatát tovább növeli a szivacsozott hát- és vállpánt. Jelentősen csökkenti a gyermek gerincének és vállainak terhelését. Biztonság szempontjából szintén tökéletes ez az Ars Una, ugyanis minden oldalán széles sávban fényvisszaverő anyag található, valamint a csatja is fényvisszaverő.

Helyet talál benne a diák minden szükséges tárgynak, mert nagyon praktikusan vannak felosztva a válaszfalak. Tehát, minden szempontból jó választás az Ars Una iskolatáska, így tanév előtt.