Vásárlás

Nívósan kialakított Belmil iskolatáska

2018-10-13

Fiatalkorban kiemelt hangsúlyt kell fektetni arra, hogy a gyerekek megtanulják a helyes testtartást. Ennek érdekében, számtalan gyártó próbált tökéletes hátitáskát létrehozni, ami nem tesz kárt a gerincben.

A Belmil iskolatáska olyan módon lett kialakítva, hogy az teljes mértékben megóvja a testtartást. Ez pedig a termék ergonomikus hátkialakításának köszönhető, ami egyáltalán nem mondható el minden iskolatáskáról. Nemcsak divattervezők asszisztáltak a Belmil iskolatáska létrehozásában, hanem neves orvosok és még gyógytornászok is. Ezáltal megalkottak egy olyan hátizsákot, amelyik csökkenti a gerincen és a vállakon lévő terhelést. Roppant könnyű a súlya a terméknek, ráadásul osztott a belseje.

Ez azt jelenti, hogy kényelmesen lehet pakolni bele, hiszen minden elengedhetetlen eszköznek van helye. A Belmil iskolatáska alapanyaga is nívós színvonalú. Nem szakad könnyen, vízálló és fényvisszaverő. Ennek köszönhetően, akár több évig is társa lesz a kisiskolásnak, ezért nem kell minden évben az iskolakezdés előtt újat vásárolni.