kárpitos gyerekágy
Vásárlás

Nagy esztétikai vonzerővel bíró kárpitos gyerekágyak

2021-07-25

A kisgyermekek bármelyik életkorban nagyon érzékenyek és sebezhetőek. Emiatt alvás közben a legkényelmesebb körülményeket kell megteremteni számukra. Maximális biztonságban kell magukat érezniük, mintha csak az anyjuk karjaiban lennének. Ezért olyan népszerű a puha támasszal ellátott kárpitos gyerekágy.

Ezek a modellek már nagyban hasonlítanak a felnőtt bútorokhoz. Nincs rajtuk rács, de még mindig van egy megbízható és stabil védőelem, ami a teljes hossz 2/3-ig terjed.

A kiságy alatti opcionális fiók pedig hasznos az ágynemű vagy a játékok tárolására. A kárpitos gyerekágy kategóriában a típusok és formák változatossága meglehetősen nagy.

Miután a szülők egy ilyen ágyat vásároltak a szemük fényének, 11-12 éves koráig nem kell aggódniuk az alvóhely miatt, mert ezek a bútorok mondhatni a kis gazdájukkal együtt nőnek. A webáruházunk kiságy választéka nagy, a termékek minősége kiváló, az árak pedig megfizethetőek. A kárpitos gyerekágyak a kicsik szobáját elegánssá, modernné és praktikussá teszik.