Vásárlás

Mire kell odafigyelni a villanybojler Hajdú telepítésnél?

2018-11-28

Sokan nem értik pontosan, hogy mi a különbség az átfolyós és a tartályos vízmelegítők között. Ezek az eszközök leginkább a működési elv alapján térnek el egymástól. A változó térfogatú tartállyal rendelkező villanybojler Hajdú kiemelkedő hatékonysága a hibamentes üzembe helyezéstől függ.

A fő tényező a vízmelegítő megfelelő csatlakoztatása a hálózati vízellátáshoz. A telepítéskor nem szabad figyelmen kívül hagyni a víztisztító szűrők beépítését, amelyek pozitívan tükröződnek a fűtőelem teljesítményében.

A villanybojler Hajdú megvásárlásakor vegye fontolóra a készülék teljesítményét is! Minél magasabb ez a szám, annál gyorsabban melegszik majd az egység.

Fontos, hogy ügyeljen a tartály anyagára! A zománcozott opciókat az alacsonyabb ár jellemzi. A rozsdamentes acélból készült villanybojler Hajdú modellek viszont korrózióállóak, ezért hosszabb ideig tartanak. Egyes tartályok speciális bevonatú, kiváló minőségű anyagból készülnek. Az elektronikus vezérlés pedig lehetővé teszi a hőmérséklet pontosabb beállítását.