esküvői helyszín
Szolgáltatás

Mire kell figyelni egy esküvői helyszín lefoglalásánál?

2022-03-05

Az esküvő szervezésének legelső és legfontosabb pontja a helyszín megtalálása, az összes többi csak ezután következik. Több szempontot is érdemes végiggondolni amikor esküvői helyszínt keresel. Lényeges, hogy ne legyen túl messze, hiszen senki nem akarja kitenni a vendégeit hosszú utazásnak. Nemcsak maga a terem hangulata, hanem a környezet szépsége szintén meghatározó szempont, mert a meghívottak szeretnek kimenni a levegőre, beszélgetni régen látott rokonokkal, ismerősökkel.

Ha ezt egy csodálatos parkban tehetik meg, akkor már nyert ügyünk van. Továbbá, a helyszín kiválasztása attól is függ, hogy hány meghívottnak kell helyet biztosítani. Az ellátás és a színvonalas szállás olyan aspektus, ami mellett nem szabad elmenni. Az a legjobb, ha az adott esküvői helyszín kizárólagosságot biztosít számotokra, tehát Ti lesztek az egyetlen házasulandó pár. A felsorolt szempontoknak tökéletesen megfelel a Fenyőharaszt Kastélyszálló, ami Pest megyében, a fővároshoz közel, 50 km-re helyezkedik el, egy gyönyörű őspark szívében.

Már a csodálatos zöld környezettel is elvarázsolhatjátok a vendégeiteket és akkor még nem beszéltünk arról, hogy egy mesebeli erdei esküvőn vesztek majd részt. Mindenkinek különleges élmény a szabadtéri polgári szertartás, az öreg fák hűsítő árnyékában. Amennyiben szeretnétek az esküvőszervezést profi szakemberekre bízni, azt is megtehetitek, mivel az itt dolgozó szakemberek ezt elvégzik, ráadásul 18 éves tapasztalattal a hátuk mögött. Az ünnepi vacsora egy szépen ékesített partisátor alatt zajlik, ahol a mulatság is folyik.

A tökéletes kiszolgálás a remek hangulat alapja, a Fenyőharaszt Kastélyszállóban pedig éppen ezt kapjátok. Magával ragadó zöld környezet, kitűnő szolgáltatások és a buli végén kényelmes szállás a vendégeknek, ezt kínálja ez az ellenállhatatlan esküvői helyszín. Így a meghívottaknak nem kell azon aggódniuk, hogy hazafelé hosszú út áll előttük, mert a szobáikban kipihenhetik magukat indulás előtt. Így a fergeteges mulatozásnak sem lesz vége a torta felvágása után.