Bicikli pumpa
Vásárlás

Mindig legyen nálunk biciklipumpa!

2020-02-22

Vannak olyan eszközök, amelyek hozzájárulnak a bicikli élettartalmának a növeléséhez. A biciklipumpa azért felelős, hogy a kerékpárok mindig az ideális nyomással guruljanak.

Ha azt akarjuk, hogy a kerekek optimálisan tapadjanak a talajhoz, ellenálljanak a defekteknek és kevésbé kopjanak, akkor rendszeresen ellenőrizzük a nyomást és szükség esetén állítsunk rajta! A pumpák különböző kiszerelésekben kaphatóak, hiszen nem lehet ugyanazt használni az otthonunkban, mint az utakon.

Hiába ellenőrizzük indulás előtt a kerék állapotát, az utak és a váratlan események miatt bármikor defektet kaphatunk. A mini biciklipumpa azért kell, hogy könnyedén el tudjuk vinni magunkkal, hiszen nem nehéz és kis helyen elfér.

Mehetünk dolgozni, bevásárolni vagy hétvégi kirándulásra, biztosan nem kell gyalog hazajönni, mert az esetleges lapos kereket azonnal működőképessé tehetjük. Az ideális biciklipumpa erősen rögzíthető a szelephez, nem megy el mellette a levegő és található rajta nyomásmérő is. Nem érdemes spórolni ezen a kelléken.