Nyergesújfalu állatorvos
Szolgáltatás

Mindenben rendelkezésre áll a Nyergesújfalu állatorvos

2020-07-08

Sokak szerint, egy állatorvosi rendelő felkészültsége javarészt attól függ, hogy mennyire modern módon van ez beépítve, felszerelve, kialakítva. Ez részben igaz, azonban bizonyos dolgokat még figyelembe kell venni. Például egy kezdő, Nyergesújfalu állatorvos rendelője lehet, hogy nem rendelkezik a legprofibb eszközökkel, mert ekkor a technikai és pénzügyi lehetőségek még limitáltak.

Ettől eltekintve azt minden páciensnek tudnia kell, hogy manapság az állatgyógyászat technikai lehetőségei, a berendezések, felszerelések színvonala semmiben nem marad el a humán gyógyászatban használtakétól, illetve szinte az összes rendelő, főleg Budapesten, rendelkezik a legalapvetőbb felszerelésen túl, a komplexebb, korszerűbb eszközökkel is.

Ez igaz a Nyergesújfalu állatorvos rendelőjére is, ahol az állatok mindig jó kezekben vannak. Illetve azt is meg kell említeni, hogy léteznek olyan kellékek, amelyek kötelező módon hozzá kell tartozzanak egy kisállat gyógyász alap felszereltségéhez, illetve vannak olyan felszerelések, amelyek direkt egy adott szakterületre specializálódott rendelőben lelhetőek fel.

Az állatgyógyászati berendezések gyártói az egyre nagyobb teljesítményű és szuper technikai szolgáltatásokat nyújtó, ennek megfelelően egy kisállat rendelő számára megfizethetetlen árú termékekkel párhuzamosan, szinte minden területre kínálnak alternatívát is.

A Nyergesújfalu állatorvos rendelője kiemelkedik a többi közül az által, hogy nagyon jól fel van szerelve. A páciensek ezért is választják ezt, amint látják, hogy mennyi módon és milyen sok mindennel tud segíteni a Nyergesújfalu állatorvos. Biztosan nem okoz majd csalódást Prohászka Dorog településén.

Dr. Prohászka Dorog városában 1991-ben nyitotta a kisállat praxisát, nem sokkal az első magánpraxisok megjelenése után. Három költözést követően, Prohászka Dorog településén kötött ki, ahol minden pácienst szeretettel vár a csapat.

Az első rendelő megnyitása óta a műszerezettségben, személyi állományban történt bővítéseket követően, a csapatot jelenleg 6 fő alkotja. A csapat tagja két állatorvos, Thierné dr. Prohászka Márta és dr. Révfalviné dr. Thier Vera, két gyógyszerész asszisztens, egy adminisztrátor és egy, a tisztaságért felelős személy.