plasztikai sebészet ára
Szolgáltatás

Milyen árakon dolgoznak a plasztikai sebészek Budapesten?

2022-09-25

Mindenki tudja, hogy a szépészeti beavatkozások nem kevés pénzbe kerülnek, de az ember sok mindent megtesz a szépségért, szokták mondani. Viccet félretéve, azért fontos tudni, hogy mire számítsunk, ha valamelyik esztétikai műtétet szeretnénk elvégeztetni. A plasztikai sebészet ára a legtöbb esetben az első ingyenes konzultáció után szokott eldőlni. Ekkor a szakember megvizsgálja a pácienst, megbeszélik, hogy mi az, amit szeretne és aztán derül ki, pontosan mennyi pénzbe fog kerülni az operáció.

De talán ettől is fontosabb, hogy olyan megbízható szakemberhez forduljunk, aki magas szintű tudásával és nagy tapasztalatával úgy végzi el a beavatkozást, hogy annak eredménye tökéletes legyen. Például dr. Falus György plasztikai sebész pályája kezdetén kipróbálta mind a kórházi, mind a magánpraxist. Egy megújult magánvállalkozásban végzi jelenleg az esztétikai műtéteket, a helyreállító beavatkozásokat pedig kórházi keretek között. A doktor úr megvalósítja a szépülni, fiatalodni vágyó páciensek elképzeléseit.

Nagy tapasztalattal rendelkezik a mellek nagyobbítása, kisebbítése, felvarrása terén, de ha has- vagy arcplasztika elvégzéséről van szó, akkor is nyugodtan rábízhatjuk magunkat. Mindig a legújabb eljárásokkal végzi a műtéteket, amelyek során a legmagasabb minőségű anyagokat használja fel. Természetesen, ezek az anyagok vagy implantátumok nem olcsóak, erre mindenkinek számítania kell, aki plasztikai beavatkozást tervez. Tulajdonképpen, amíg a konzultációra nem jelentkezünk be, addig csak találgathatunk a fizetendő összeget illetően.

Telefonon keresztül vagy e-mail-ben kérhetünk időpontot a doktor úrhoz és amikor kijövünk a rendelőből, már pontosan ismerni fogjuk a beavatkozás árát. Ha úgy gondoljuk, hogy nem tudjuk vagy nem akarjuk kifizetni, akkor visszaléphetünk. Persze nem azért keresünk fel egy jó plasztikai sebészt, hogy aztán lemondjunk a szépészeti műtétről. Bár a legtöbb embernek komoly befektetést jelent az összeg kifizetése, mégis érdemes elvégeztetni ahhoz, hogy jól érezze magát a bőrében.