gyapjú fonal
Vásárlás

Miért voksoljunk a gyapjú fonal mellett?

2020-10-19

A kötésnél és a horgolásnál a tökéletes végeredményhez elengedhetetlennek számít a precíz kezek, a kreatív ötletek és a kiemelkedő minőségű anyagok megléte. Bátran kijelenthetjük, hogy a gyapjú fonal a nívót tekintve nem okozhat problémát, sőt!

A gyapjú a bárányokon található szőrből készül, habár puha tapintású, mégis kicsit durvább szálakból tevődik össze. Két olyan tulajdonságát tudjuk megemlíteni, ami lehet pozitívum, illetve negatívum egyaránt. Ugyanis a gyapjú rendkívül érzékeny a hőre, ennek köszönhetően a szárítógép használata teljesen ki van zárva. Viszont a gyapjú fonal könnyedén nemezelhető, ami igazi különlegességnek számít. Szinte mindenféle ruhaneműhöz, takaróhoz és pokróchoz remek választásnak bizonyul a gyapjú fonal.

A nordfonal.hu weboldalon már rendkívül széles árukínálatból válogathatunk, a különféle színű és márkájú anyagok közül. Amennyiben egy igazi különlegességre vágyunk, akkor muszáj kipróbálnunk a Delight superwash kezelt, magic print festési eljárással (több árnyalat egy anyagon) színezett gyapjú fonalat.