hámlasztó
Vásárlás

Miért bizonyul elengedhetetlennek a hámlasztó?

2021-07-06

Hogy a bőr fiatalos és feszes maradjon, fontosnak bizonyulnak a megújulási folyamatok. A megfelelő termékkel ezek elősegíthetőek és felgyorsíthatóak. A MediNatural PHA gyümölcsenzimes hámlasztó kitűnő választás, hiszen ez számtalan jó tulajdonsággal rendelkezik.

Remekül beválik pattanásos, mitesszer borította, tehát alapjában véve problémás bőr esetén, ugyanis megszabadítja a felszínt az elhalt hámsejtektől, megtisztítja a pórusokat és akadályozza a kórokozók elszaporodását.

Éppen ezért, ez a fajta hámlasztó ideális lehet kamaszkorban, amikor a hormonális változások miatt a fent említett gondokkal napi szinten találkozni lehet. Mivel ekkor a bőrműködés nem mondható tökéletesnek, kötelező lehet egy kis segítség, külső támogatás. Nagyszerű megoldást nyújt a PHA hámlasztó, ami kíméletesen, de alaposan tisztít, védelmez és hidratál.

Természetesen a készítmény nem csupán magában használható. Rengetegen keverik ezt össze egy anti-aging arckrémmel. Olyan hatóanyagokkal rendelkezik, amelyek ápolják és védik az arcbőrt. Ahogy a név is mutatja, lassítják az öregedést. Tehát az anti-aging hatás az öregedés látható jeleinek csökkentését jelenti.

Sokoldalúan pozitív a retinolsav

A bőrápolásban éves szinten jelennek meg a legújabb hatóanyagok, amelyek még inkább védik, ápolják, hidratálják a bőrt. Pontosan ilyen a retinolsav, ami megannyi egyedülálló szérum egyik legfontosabb komponense. Sokan választják a hazai MediNatural szérumot, ami szintén számos jó tulajdonsággal bír.

Ugye egy natúrkozmetikumról van szó, ami magyar termék, tehát minden téren megbízható. Manapság pedig az is nagyon lényeges, hogy ezt állatokon nem tesztelték, állati eredetű összetevőket sem tartalmaz és ugye a retinolsav sem ilyen eredetű. A készítmény 30 ml, folyékony kiszerelésben vehető meg, egy sötétbarna üvegcsében.

Cseppentős pipettával ellátott csavaros kupakkal záródik az egész, így a használata egyszerű és a szer a retinolsav összetővel könnyen felvihető a bőrre. Használat előtt az üveget szükséges egy kicsit felrázni, a pipetta segítségével felszívni egy csöppet belőle, majd azt a tenyérbe kell cseppenteni és finoman ujjbeggyel bemasszírozni a bőrbe.