levegő ionizáló
Vásárlás

Levegő ionizáló a higiénikusabb mindennapokért

2021-02-13

A vírusok és baktériumok mindenhol jelen vannak, de ezeket szabad szemmel nem lehet látni, mikroszkóppal viszont fel lehet fedezni ezt a parányi világot. A levegő ionizáló népszerűsége az elmúlt évben felfelé ívelt, hiszen elég sok háztartásban és szolgáltatók irodahelységeiben vált szükségessé a szakszerű fertőtlenítés.

A különféle dolgokra érzékeny emberek szervezete hamar képes érzékelni, ha olyan környezetbe érkezik, ahol valamilyen por, pollen vagy más allergén van jelen. A levegő ionizáló képes hatékonyan megtisztítani egy helyiség levegőjét azáltal, hogy keringeti azt. Biztosan már sokan érzékeltétek, hogy eső után mennyire friss a levegő, ami egyszerűen feldobja a közérzetet, ez pedig a töltött részecskéknek köszönhető, amelyek az égből érkeznek.

Ez a jelenség tapasztalható a vízesések közelében, tengerpartokon és minden olyan helyen, ahol az ionkoncentráció magas. A patikatars.hu online platformon található levegő ionizáló fenntartási költsége nagyon alacsony, mert nem kell bele szűrőbetét, elég, ha tulajdonosa időnként kicseréli a benne lévő vizet.