reisenthel kosár
Vásárlás

Leegyszerűsíti a vásárlást a Reisenthel kosár

2021-08-28

Ez a termék első pillantásra szépnek, de feleslegesnek tűnhet. Miért lenne szükséges a Reisenthel kosár, ha otthon van egy halom olcsó bevásárlótáska, ami a zsebben is elfér? Ezek a kérdések csak addig foglalkoztatják a háziasszonyokat, amíg elkezdik használni a fent említett bevásárlókosarat.

Ezután szinte nélkülözhetetlennek tartják majd. Maga a kosár rendkívül könnyű és párnázott fogantyúval rendelkezik, így kényelmesen hordható kézben vagy az egyik karra akasztva. A szupermarketben tett vásárlásoknál az ott rendelkezésre álló műanyag élelmiszeres kosarak helyett is használható, amelyeket megtelt állapotban egyáltalán nem könnyű cipelni. A Reisenthel kosár fogantyúja széles és jól párnázott, az alumíniumkeret és a poliészter anyag pedig olyan erős, hogy meglehetősen nagy súlyt is képes elbírni.

A táskákkal szembeni legnagyobb előnye a bepakolás egyszerűsége. A Reisenthel kosárban sokkal könnyebb elmozdítani a törékeny tárgyakat az útból, vagy éppen ellenkezőleg, a helyükön tartani azokat.