lábasok
Vásárlás

Lábasok változatos űrtartalommal

2023-11-23

A megfelelő főzőedények jelenléte a konyhában garanciát jelent arra, hogy mindig legyen valami finom a tányérján. A webshopunkban különböző méretű lábasok közül választhat. Ezek általában alumíniumból vagy rozsdamentes acélból készülnek, amelyek optimálisan vezetik a hőt és könnyen tisztíthatóak.

Néhány profi szakács a hagyományos rézből készült modellekre esküszik, amikben a hő még pontosabban szabályozható. Az edenyshop.hu katalógusában olyan lábasokat is talál, amelyek ötvözik a rozsdamentes acél és a réz pozitív tulajdonságait. Az edények tulajdonságainak ismerete önmagában is egy kis tudomány. Az üvegfedél megléte mindenképpen plusz pont, hiszen így mindig jól láthatja a tartalmat.

A széles alj pedig biztosítja, hogy a fazék gyorsan felmelegedjen. Ha először szerel fel konyhát, akkor van egy hasznos tippünk. Szerezzen be egy nagyobb edényt a pörköltekhez vagy tésztákhoz és egy kisebbet a szószokhoz! Viszont, ha rögtön bele akar vágni a kulináris remekművek készítésébe, akkor a különböző méretű lábasokból álló készletet ajánljuk.