konténerház
Szolgáltatás

Konténerházban lakni jó!

2020-11-16

Vajon ki lenne képes önszántából beköltözni egy konténerbe az egész családjával együtt? Bizony a konténerház manapság már egyre népszerűbb választás és ez nem véletlenül van így.

Ez nem pusztán egy vasdoboz, hanem annál jóval több. Gyakorlatilag néhány hét elég ahhoz, hogy álomotthonná alakítsuk. A végeredménynek csak a fantáziánk szabhat határt. Természetesen nem olyan könnyű a tervezés, viszont a GST csapata mindenben a segítségünkre lesz, hiszen hatalmas tapasztalattal rendelkeznek a konténerházak terén.

Kívül-belül olyanná varázsolható, amilyennek csak szeretnénk, a modern szigetelőanyagoknak köszönhetően. Ebből következik, hogy az energiaigény is jelentősen minimalizálható a remek hőszigetelő tulajdonságainak köszönhetően.

Ehhez hozzájárulnak a minőségi nyílászárók is. Minden további nélkül bármikor a vezetékes vízhálózathoz csatlakoztatható, de ha ez nem áll rendelkezésre, akkor is megoldható a vízellátás és a szennyvíznek az elvezetése. A konténerház modern, mobilis, költséghatékony megoldás.