konténer bérlés
Szolgáltatás

Konténer bérlés a sitt elszállításához

2022-02-20

Az építkezések és a felújítási munkálatok realizálása folyamán, gyakran nagymennyiségű hulladék keletkezik. A sitt elszállításának a legkomfortosabb módja a konténer bérlés, mely tekintetében a kontener-rendeles.info weboldalt működtető vállalat áll az érdeklődők rendelkezésére. A megrendelő a konténereket aznapi ki- és elszállítással is kérheti.

A konténer bérlés Budapesten történő indokoltsága esetén figyelembe kell venni, hogy a feleslegessé vált törmeléket vegyesen szállítja el a cég. A kizárólag bontási konténerre nagy kedvezményt kap a megrendelő, de ezekbe csak tégla, beton, cserép, csempe és gipszkarton kerülhet.

A konténerek, a könnyebb pakolhatóság céljából lenyithatóak, a kapacitásuk lehet 6 vagy 8 köbméter. A tartályokban nem kerülhet veszélyes hulladék, mint amilyen az azbeszt, a pala, a kátránypapír, az oldószer, az üveggyapot, az olaj és az eternit csövek. A konténer bérlés árak tartalmazzák a hulladék szakszerű és hivatalos lerakóhelyre történő elhelyezését, persze az elszállítás mellett.