asztali zászló készítés
Vásárlás

Kiváló minőségű asztali zászló készítés rövid határidővel

2021-02-10

Mi az, ami az irodában és egy konferenciahelyszínen is megállja a helyét? A kiváló alapanyagokból készült, minőségi asztali zászló. A cégünk több évtizedes tapasztalattal rendelkezik a kimagasló minőségű asztali zászló készítés terén. Ajánljuk beltérre, illetve védett körülmények között, kültéri elhelyezésre is.

Az asztali zászló készítés, akárcsak a nagyobb kültéri zászlók és lobogók esetében, nálunk rövid határidővel történik. Már 3 évtizede készítünk hagyományos és egyedi formájú, méretű, beltéri és kültéri zászlókat, molinókat, beachflageket, dekorháttereket, valamint transzfernyomásos eljárással egyéb dekorációs termékeket.

Pólók és hátizsákok egyedi logózása vagy egészségügyi szájmaszk rendelés esetén is számíthat ránk. Minden szolgáltatásunk, így az asztali zászló készítés során is figyelembe vesszük a megrendelők igényeit, és úgy teszünk javaslatot a lehető legoptimálisabb anyaghasználatra és gyártástechnológia kiválasztására.

Egy asztali zászló része lehet egy cég vagy állam hivatalos kommunikációjának. Gyakran látjuk irodákban, tárgyalótermekben, diplomáciai és sportdiplomáciai eseményeken is. Ezért minden esetben kiemelkedő minőségű és látványos megjelenésű termékek kerülnek ki a műhelyünkből.

A 15×25 cm-es asztali zászló selyem szatén alapanyaga garanciát jelent a kifinomult megjelenésre. Arany színű díszítő zsinórral és rojtokkal pedig különlegessé tehető. Legyen az promóciós esemény vagy diplomáciai tárgyalás, egy jól kiválasztott, transzfernyomással készült, kétoldalas, asztalon elhelyezhető zászló mindenképpen emeli az esemény fényét.