Bobcat gumi
Vásárlás

Jól bírja a bobcat gumi

2020-04-19

Ahhoz képest, hogy mennyi mindenre alkalmas, nem is olyan nagy ez a munkagép. Az alacsony tömeg megnehezítené a nagyobb súlyok mozgatását, viszont a bobcat gumi megnöveli a munkagép kerekeinek a tapadását. Ennek köszönhetően nem pörögnek ki, így hatékonyabbá válik a munkavégzés.

Viszont a bobcat gumi hatalmas igénybevételnek van kitéve minden alkalommal, hiszen elsősorban nem a tükörsima aszfalton használják.

Éppen ezért, a gyártók speciális keverékeket használnak és erősített oldalfalakkal vértezik fel a bobcat gumit, nem beszélve a hatalmas recékről, amelyekkel a laza talajba is képes belekapaszkodni.

Természetesen minél jobb az abroncs, annál jobb a teljesítmény. A Nortec egy megbízható orosz márka, ami kifejezetten a kemény terepre készít bobcat gumikat. A magas élek miatt jó haladást biztosít a mély nyomvályúkban is. Ezek alkalmazhatóak a csúszókormányzású gépek esetében is. A mezőgazdasági és az erdészeti feladatokat egyaránt könnyedén elvégezhetjük az ilyen abroncsoknak köszönhetően.