Marvel-es bögre
Vásárlás

Hasznos és praktikus utazó bögre

2019-11-17

Utazás közben is szükségünk van a megfelelő mennyiségű folyadék bevitelére, ilyenkor a legtöbbször flakonból vagy műanyag pohárból iszunk.

Ha kéznél van egy utazó bögre, aminek a felületén a kedvenc sorozatunk emlékezetes helyszínei láthatóak, akkor a folyadék fogyasztása nagyon kellemessé válik. Például sokan szeretnék, ha rendelkeznének a Jóbarátok utazó bögre kiváló típusával, Ön viszont most be is szerezheti magának, ha akarja!

Ugyanis a bubblestore.hu webáruház eladásra kínálja ezt a remek terméket, amin nemcsak a sorozat helyszínei, hanem a leginkább szerethető szereplők és az ikonikus Central Park kávézó is látható, a híres kanapéjával együtt.

Igazi kincs ez az utazó bögre a sorozat szerelmeseinek. 450 ml az űrtartalma, tehát egy rövidebb utazás idejére éppen elegendő tea vagy víz fér bele. Ajándékba is ideális választás ez a bögre, a praktikus jellege miatt garantáltan nem fog a felesleges tárgyak közé, a szekrény aljába kerülni. Válassza Ön is ezt a hasznos tárgyat és rendelje meg a webáruház kínálatából!