használt monitorok olcsón
Vásárlás

Használt monitor már néhány ezer forintért is

2019-09-02

Ahogy fejlődik a technológia, úgy lesznek egyre jobbak az eszközeink és avulnak el a régebbi gyártmányok. Az avulás persze nem azt jelenti, hogy a régi darabok használhatatlanok lennének, egyszerűen az újak (olykor sokkal) fejlettebbek. Használt monitorok olcsón elérhetőek, alig néhány ezresért is, ha nem a legjobb, hanem egy működőképes megoldás kell.

Vannak helyzetek, amikor a számítógép nem úgy van használva, mint ahogyan egy irodában teszik. Egy otthoni, irodai, vagy éppen tervezésre használt számítógép megjelenítőjével kapcsolatban komoly elvárásokat támasztunk (képfrissítés, fényerő, energiatakarékosság, színhűség, stb.).

Egy autószerelő műhelyben viszont, amikor a járművek futóművének beállítását végzik a számítógéppel, leginkább csak annyit várnak el, hogy a monitoron kivehetőek legyek az egyébként több centiméteres számértékek. Használt monitorok olcsón kaphatóak ilyen felhasználásra. Bár ezek a darabok jó pár évesek, még évekig ki tudják szolgálni a napi néhány 10 perces használatot.