Vásárlás

Gyors munkavégzést biztosít a gyémánt csiszolókorong

2021-06-16

Vannak esetek, amikor az építés első lépése a bontás, csiszolás. A falazaton, betonfelületeken lévő régi, kopott bevonatok gyors és hatékony eltávolításában a gyémánt csiszolókorong kiváló segítőtárs tud lenni. Erre a munkafázisra minden esetben szükség van, amennyiben azt szeretnénk, hogy az újonnan felvitt festék vagy más burkolóréteg kellően tapadjon a felülethez.

Régen ezt a fázist csak kalapáccsal és vésővel lehetett elvégezni, de a modern kor fejlesztéseinek hála, már megjelentek a különböző gyémánt csiszolókorongok, amelyek idő- és költséghatékonyan alkalmazhatóak. A sarokcsiszolókhoz csatlakoztatható fejek magas fordulatszámon működnek és pillanatok alatt marják le még a természetes (márvány, gránit) felületekről is a felső réteget.

A TLS TURBO ROW gyémánt csiszolókorong nagyon speciális kialakítással rendelkezik. Kifejezetten a nehéz munkákra lett kifejlesztve. A tervezők gondoskodtak róla, hogy minél tovább tartson, aminek biztosítékát a masszív acéltest adja. A folyamatos és stabil teljesítmény előtt nincs lehetetlen. Használjuk bizalommal!