supinált jelentése
Vásárlás

Fontos tudni, mi a supinált jelentése

2023-08-29

Ha gyereklábbeliről van szó, gyakran hallhatjuk a supinált kifejezést, de nem mindenki tudja mit jelent ez a szó. Nem bonyolult a supinált jelentése, csupán annyi, hogy az adott lábbeli sarok része kifelé döntött, vagyis a gyártók egy döntött sarokéket helyeznek a cipő talpának alsó részébe, hogy megakadályozzák a gyermek bokájának befelé dőlését.

Ezzel a tulajdonsággal a lábbeli segíti a gyermekláb egészséges fejlődését. Nem véletlen, hogy a supinált lábbelik nagyon népszerűek a szülők körében, hiszen mindenki azt szeretné, ha a gyermeke egészségesen fejlődne. Ehhez előbb meg kell érteni, hogy mi a supinált jelentése. Bővebben is olvashatunk ebben a témában, ha felkeressük a levendulagyerekcipo.hu oldalt, ahol részletességgel van leírva.

Ugyancsak ezen a portálon tudunk válogatni és rendelni cipőt a gyermeknek. Ha megértettük, hogy mi is a supinált jelentése, azon nyomban rendelhetünk ilyen lábbelit. Modern, tartós és strapabíró fazonok lelhetőek fel a palettán, ráadásul korrekt áron kerülhetnek megrendelésre.