Dubai nyaralás
Szolgáltatás

Felsőkategóriás, fényűző Dubai nyaralás

2020-07-08

Az Egyesült Arab Emírségek második legnagyobb városa hatalmas turisztikai népszerűségnek örvend. Egy Dubai nyaralás azonban nemcsak az utolérhetetlen luxus miatt lehet különleges a turisták körében. Ez az Arab-félszigeten elhelyezkedő metropolisz tökéletes választás lehet az igazán egyedi építészetet kedvelőknek is.

Az extrém stílusban épült, futurisztikus épületek szinte azonnal vonzzák a tekintetet, így az utazás során érdemes legalább 1 napot eltölteni városnézéssel.

A világ egyik legmagasabb épülete is a Dubaihoz köthető, ami nem más, mint a Burj Khalifa. Amennyiben egy Dubai nyaralást tervezgetünk és elsődleges szempont a pompa, mindenképpen itt foglaljunk szállást! Ez az egyedülálló hotel a világ egyetlen 7 csillagos luxusszállodája. Ehhez mérten minden megtalálható benne, ami csak szem-szájnak ingere.

Maga a szálloda 828 méter magas és több mint 120 szinttel rendelkezik, illetve saját bevásárlóközponttal is. Ne feledje, amennyiben egy felsőkategóriás útra vágyik, a Dubai nyaralás a lehető legjobb választás!