Az idei divatnak megfelelő esküvői ruhák
Vásárlás

Esküvői ruha kiválasztásának útvesztőjében

2019-11-11

A leendő arák türelmetlenül várják, hogy elkezdődjön a nagy nap szervezése. Még nem is sejtik, hogy megannyi akadályba ütközhetnek, ám a legnagyobb dilemmát az esküvői ruha kiválasztása jelenti. Amíg valaki nem merül bele ezen ruhák világába, nem is sejti mennyi stílus, fazon, kollekció közül lehet válogatni.

Külalakjukban megkülönböztethető, hiszen van A-vonalú, sellő fazonú, valamint hercegnős esküvői ruha. Ezeken kívül megemlíthető még a klasszikus, elegáns, bohém, csipke, illetve tüll stílusú.

Az alkotókat tekintve is széles a skála, ám a következő világhírű nevek mindenkinek ismerősek lehetnek: Morilee, Jesus Peiro, Ronald Joyce. Mondhatni minden sarkon található kölcsönző, ám vannak kivételek, mint például az Eklektika szalon, ahol egyedi modelleket kínálnak a hölgyeknek, valamint személyre szabott stílustanácsadással segítik a tökéletes viselet kiválasztását. Az álomszép esküvői ruha kiválasztása nem egyszerű feladat, ám az egyik legemlékezetesebb pillanat minden leendő feleség életében.