esernyő
Vásárlás

Esernyő a borús napokra

2022-10-25

Az eső mindig akkor érkezik, amikor a legkevésbé számítunk rá. Az igazság az, hogy sokan nem gondolnak új esernyő vásárlására, amíg nem borul be az ég, vagy ami még rosszabb, amikor a meglévő darab hirtelen eltörik egy felhőszakadásban. A nagy, kupolás esernyő a jó védelem egyik kulcsa. Ha széllel és esővel küzd, a szellőzővel ellátott vagy kétrétegű anyagból készült darab segít megakadályozni, hogy kifelé forduljon.

Szárazon marad, amíg a szél áthalad, ahelyett, hogy kifordítaná az egészet. Valószínű, hogy táskákat és egyéb tárgyakat visz magával, amikor az esernyőt is cipeli, így annak jobb és bal kezében is működnie kell. Keressen karcsú és párnázott markolatot, a maximális kényelem érdekében! Kerülje el a nehéz, terjedelmes vagy nehezen tartható fogantyúkkal rendelkező modelleket!

A sok darabra összehajtható keret általában nem olyan erős és nem biztos, hogy olyan simán működik, mint az, amelyik kevesebb hajlítással és töréssel rendelkezik. A több szakasz azt is jelentheti, hogy az ujjakat nagyobb valószínűséggel odacsípheti.