Lábazatfesték
Vásárlás

Ellenálló lábazatfesték olcsón

2020-04-04

Szinte nincs olyan felület, amin ne lenne képes tartósan megtapadni. Legalábbis ez egy minőségi lábazatfesték elsődleges ismérve. A beltéri körülmények között, a festett felületek nincsenek kitéve a kíméletlen időjárási hatásoknak. Viszont a lábazatfesték ellen kell álljon a nedvességnek és az UV sugaraknak.

Mindkét feltételnek eleget tesz. Sem az extrém meleg, sem a fogcsikorgató hideg nem okoz problémát, hiszen nem fog leperegni a falról és még évek után sem veszít a színéből a Hera lábazatfesték.

De ide lehetne még sorolni a Düfa, Decora és a Polifarbe termékeit is, amelyek kedvező áron rendelhetőek meg a faestekarena.hu weboldalról. Mielőtt hozzálátnánk a festéshez, fontos gondoskodni a szükséges előkészületekről.

Ez a hibák kijavításából és a portalanításból állnak. Ezt követően már kezdhetjük is a festést a lábazatfestékkel. Hogyha hígításra van szükség, akkor a legtöbb esetben 5% vizet használjunk, különben világosabb árnyalatot fogunk kapni. Minden gyártó feltünteti a dobozon, hogy milyen arányban hígítható a termék.