Elektromos és benzinmotoros szegélyvágok
Vásárlás

Elektromos szegélynyíró csendes motorral

2019-04-01

A természet csodás dolog, de néha nem árt kordában tartani, különösen akkor, hogyha az udvarunkról vagy a kertről van szó. Könnyen kezelhető az elektromos szegélynyíró , ezért bárki felveheti a harcot az elburjánzott növényzettel szemben.

Amikor magasra nő a fű, akkor nem árt egy fűnyíróval elvégezni a munkát, viszont ezzel nem férhetünk be minden sarokba és a falak mentén is kimaradhat néhány méter, amit az elektromos szegélynyíró bevetésével esztétikusan eltüntethetünk.

A villanymotornak köszönhetően, a használata sokkal csendesebb, mint a benzinmotoros változat esetében. Érdemes odafigyelni arra, hogy a keményszárú növények nyírásához nem ajánlott, mert könnyen tönkretehetjük, hogyha nem rendeltetésszerűen használjuk az elektromos szegélynyírót. Mivel a biztonság mindennél fontosabb, ezért nem árt a megfelelő védőfelszerelést használni munka közben.

A védőszemüveg és a védőkesztyű sokkal biztonságosabbá teszi az elektromos szegélynyíró használatát. Mielőtt munkához látunk, ellenőrizzük a munkaterületet, mert így elkerülhetőek a nem várt akadályok!