Nívós karórák
Vásárlás

Búváróra a víz alatt és mindenhol

2019-10-02

A búvárkodás és az óra viselete nem zárja ki egymást. Sőt! Eredetileg kifejezetten szükséges volt a búváróra a merülés során, az oxigénkészletek nyomon követése végett.

Manapság ez az eszköz hihetetlenül precíz, akár 300 méterig és 30 atmoszféra nyomásig van bebiztosítva. Az orashop.hu internetes bolt impozáns kínálattal várja azokat a vásárlókat is, akik ilyen fajta órát keresnek. Válogathatnak rengeteg márka termékei közül, amelyek lehetnek automata, quartz vagy pedig napelemes szerkezetűek.

A búváróra felhozatalban megtalálható modellek esztétikailag is egyedülálló jegyekkel rendelkeznek, így ezeket bárhol nyugodtan lehet viselni, nemcsak a mélyben.

A különböző színű számlapokhoz nemesacél, szilikon, műanyag, bőr és még sok egyéb anyagú szíj társul. A búváróra így nemcsak hasznos eszköz a merüléshez, hanem trendi kiegészítő a hétköznapokban. Aki az analóg termékekre teszi le a voksát, az hatalmas választékban találhatja meg a számára legjobban megfelelő darabot, de a digitális modellek is helyet kapnak a kínálatban.