Irka Firka szőnyeg
Vásárlás

Az Irka Firka szőnyeg remek találmány

2019-04-24

Ha van kisgyermek a családban, akkor biztosan találkozott már azzal a problémával, hogy a kicsi alkotás, rajzolás, festés közben összekente nemcsak a kezét vagy az arcát, hanem a ruháját, a szőnyeget vagy a bútorokat is.

Azt gondolhatná, hogy ez természetes velejárója a gyerekkornak, azonban van rá megoldás, az Irka Firka szőnyeg révén. Ez egy olyan speciális, kreatív játék, amivel bátran kiélhetik az alkotási vágyukat a gyerkőcök és közben garantáltan nem fognak semmiben kárt tenni.

Ugyanis nemcsak az Irka Firka szőnyeg felületéről lehet egyszerűen letörölni a rajzokat, hanem gyakorlatilag bárhonnan. A csomag tartalmaz egy vízzel feltölthető törlőpálcát és egy törlőkendőt is, amivel a lurkók maguk is játszi könnyedséggel tüntethetik el a nyomaikat.

Ugyanakkor, az Irka Firka szőnyeg elég nagy felületet biztosít ahhoz, hogy ne történjenek balesetek, hiszen 60×90 cm-en kelthetik életre a fantáziájuk szüleményeit. Ha pedig mégis hozzáérnének a filccel valamihez, akkor sincs baj, nem kell órákig sikálni a falat, szőnyeget, kanapét, mert a törlőpálcával csak végig kell menni a folton, ami azonnal el fog tűnni.

Ez a kicsiknek is nagyon érdekes lehet, a szülőknek pedig annál nagyobb könnyebbség, hiszen többé nem kell félteni az új ruhácskákat, a friss falfestést vagy a nemrégiben vásárolt bútorokat, használati, lakberendezési tárgyakat.

Nyugodtan lehet hagyni, hogy a kisemberek fejlesszék a kézügyességüket és egyben a kreativitásukat is az Irka Firka szőnyeg révén, mert a nap végén senki nem kell majd folttisztítóval és surlókefével bajlódnia, miközben a család többi tagja már rég alvásra készül vagy az igazak álmát alussza.