Csavarok kedvező áron
Vásárlás

Alapcsavar saválló acélból

2019-06-02

A csavarokkal szinte bármi rögzíthető, csupán a megfelelő méretet és típust kell használni a tökéletes végeredmény érdekében. Tegyük fel, hogy az udvaron szeretnénk egy filagóriát felállítani.

Hogyha egy igazán masszív megoldásra van szükség, akkor gondoskodnunk kell egy betonalapról, majd ezen a filagóriát alapcsavar segítségével rögzíthetjük. Erre azért van szükség, mert hazánkban is egyre gyakrabban fordulnak elő olyan nagy erejű szélviharok, amelyek az egyszerűbb, könnyű építményeket könnyen felborítják.

Az alapcsavar azonban egy biztos megoldás. A műhelyben a munkaasztal rögzítése is megoldható az alapcsavar használatával. Mit sem ér egy olyan asztal, ami ide-oda csúszkál, amikor dolgozunk rajta.

Ezzel lehetetlenné, sőt bizonyos esetben veszélyessé válthat a barkácsolás. Az alapcsavar rögzítő gyűrűvel együtt kapható. Az anyagát tekintve saválló acélból készült, ezáltal nem fog ki rajta az idő vasfoga. Kinti környezetben is megállja a helyét, mert nem kezd el rozsdásodni a nedvesség hatására.