ahava testápoló
Vásárlás

AHAVA testápoló a Föld mélyéről

2022-03-28

Az arcbőrünk mellett, a fontos testünk más részeit is hidratálni, ápolni, óvni kell a káros környezeti hatásoktól. A gyorsan felszívódó AHAVA testápoló vegán, természetes összetevői több ízben támogatják a bőrünket. Az ásványi anyagokban és vitaminban gazdag holt-tengeri koncentrátum javítja a bőr kondícióját.

Intenzíven táplál, hidratál és regenerál. Érzékeny bőrre is alkalmazható, mivel kíméletes a száraz, már berepedezett bőrrel. Visszaállítja annak rugalmasságát, újra selymes, puha tapintást kölcsönözve. A különböző kozmetikai készítmények alkalmazása mellett fontos, hogy figyeljünk az egészséges táplálkozásra és megfelelő folyadékbevitelre. Ezek ugyanis hozzájárulnak bőrünk épségéhez.

Válasszunk fényvédő készítményeket, amelyek óvnak a káros sugaraktól. Az AHAVA testápolók gyengéd, természetes illatúak, bizonyos készítményeket hibiszkusz és füge gazdagít. Egy kényeztető krémtusfürdővel vagy selymes bőrradírral tehetjük még teljesebbé a prémium bőrápolás élményét. Az AHAVA minden terméke bőrgyógyászatilag tesztelt.