túra óra
Vásárlás

A túra óra minden környezetben helytáll

2019-05-07

A zord, végtelenbe nyúló csipkés hegyormok szerelmesei, amikor csak tehetik, a szabadban töltik az idejüket, újabb kihívásokat és kalandokat keresve. Egy-egy ilyen kirándulás során, a túra óra elengedhetetlenül fontos társa a hegymászónak, hiszen praktikusságából adódóan, több olyan helyzetben is segíti a tulajdonosát, amiben egy hagyományos darab bizony csúnyán megbukna.

A túra órában garantáltan nem fog csalódni, hiszen a szóban forgó ketyegő nemcsak mutatja a pontos időt, de rengeteg olyan egyéb funkcióval is rendelkezik, ami a hegyek között vagy a tengeren, kis túlzással, életmentő lehet. Ilyen funkció a teljesség igénye nélkül például a stopper, az ébresztő, a merülési napló, a hőmérő, az iránytű vagy a mélységmérő.

Sőt, ha az Órashop kínálatában lévő túra óra mellett voksol, abban is biztos lehet, hogy a választott darab a strapabíró nemesacél kivitelezésnek hála, tökéletesen ellenáll az időjárás viszontagságainak vagy a nagyobb sérüléseknek is, ami valljuk be, a kalandos túrák kötelező velejárói.