Kerékpárok könnyed túrákhoz
Vásárlás

A trekking bicikli nem hagyja cserben

2019-08-18

A túrázás szerelmesei a következő szintre emelhetik a hobbijukat, ha egy kerékpárral vágnak neki felfedezni az erdőket. Ehhez azonban jól jön a trekking, ami egy kifejezetten erre a célra kifejlesztett kerékpár.

Kényelmes és könnyű váz jellemzi, ami mégis könnyedén elbírja a súlyosabb csomagokat is. A murvás vagy földút sem okoz különösebb gondot, de leginkább az országutakat szereti, így azoknak ajánlott a beszerzése, akik még nem a hegyekbe vágynak, csupán egy kicsivel izgalmasabbá, változatosabbá tennék az erdei túrákat.

A trekking kerékpárok igen nagy kerekeket kaptak annak érdekében, hogy könnyű legyen az egyensúlyozás és jobban megtartsák a rajta ülő személyt, illetve a csomagokat is.

Alapvető jellemzője a kényelem, amit hosszútávon is meg tud adni. Ezért is van, hogy a trekking bicikli elsősorban hosszabb túrákra alkalmas, de mellette kitűnően megállja a helyét a városi közlekedés során is. Mindenképpen megéri vetni rá egy pillantást, hiszen lehet, hogy kellemes időtöltést vagy egy új hobbit fog kapni vele.