Vásárlás

A Saffort kiváló lemezszekrényei

2018-12-17

Rengeteg olyan dolog lehet a tulajdonunkban az életünk során, ami pótolhatatlannak számít. Gyakran ezeknek csupán eszmei értékük van, éppen ezért számítanak megfizethetetlennek.

A Saffort kínálatában olyan speciális széfek és lemezszekrények találhatóak, amelyek megfelelnek minden igénynek. A beépített széfek kifejezetten magas védelmet jelentenek, ezért nem kell attól tartanunk, hogy a benne tárolt dolgok illetéktelen kezekbe kerülnek.

A lemezszekrények általában fontos dokumentumok tárolására szolgálnak. Az speciális kivitelezésnek köszönhetően, a Saffort kínálatában található lemezszekrények rendkívül strapabírónak, illetve esztétikusnak számítanak, ezért jól mutatnak irodai környezetben is. A fontos dokumentumok tárolását nem szabad félvállról venni, hiszen beláthatatlan következményekkel járhat egy cég esetében, ha megsemmisül vagy eltűnik néhány fontos irat.

A Saffort által forgalmazott termékek eleget tesznek a GDPR európai jogi, adatvédelmi rendeletnek. A Liktor, Hartmann-Tresore vagy a Valberg modellek között mindenki megtalálhatja a célnak megfelelő típust.