méhkenyér
Vásárlás

A méhkenyér jó tulajdonságai

2021-06-11

A természetes készítmények számtalan jó hatást gyakorolnak az emberi szervezetre. Érdemes elfogadni a természet csodálatos ajándékát. Itt van például a méhkenyér, ami rendkívül hatékony immunerősítő, több mint 150 bioaktív összetevőből áll. Nem véletlen, hogy ez a méhek saját téli tápláléka is. Propoliszból, virágporból, méhviaszból, mézből és enzimekből erjesztik.

Az összes esszenciális aminosavat, enzimeket, flavonoidokat és rengeteg vitamint tartalmaz. Ezeknek köszönhetően, egyedülálló energiaforrás a méhkenyér, ami vitalizál és biztosítja a szükséges energiát a mindennapi teendők elvégzéséhez.

Továbbá, fokozza a fizikai és szellemi teljesítményt, kiváló ízületi gyulladások, reuma kezelésére, de javítja az emésztőrendszert, növeli az anyagcserét, méregtelenít és több betegség esetén is a segítségünkre siet. Szuperélelmiszer a méhkenyér, mert az emberi szervezetet ellátja az összes olyan alapvető tápanyaggal, amire szüksége van a kiegyensúlyozott működéshez. A termék megvásárolható a beobee.hu webáruház jóvoltából.