A magyarság ősi gyökerei
Vásárlás

A magyarság ősi gyökerei a jövő kérdéseit feszegeti

2020-03-31

Kik vagyunk mi valójában? Mi a célunk itt, a Föld nevű bolygón? E kérdéseket garantáltan mindenki feltette már legalább egyszer saját magának, ám ez korántsem jelenti azt, hogy bárki tudná a pontos feleletet. Sokan vannak, akik úgy vélik, a múltba révedés megmutatja hová tartunk.

A magyarság ősi gyökerei című sikeres alkotás legalábbis ezt az értelmezést teszi meg fókuszpontjául. Az kétségtelen, hogy a jelenünk a múltban történt események eredménye, így az is igaz, hogy „hátrafelé” tekintve azt is megláthatjuk, hová vezet az előttünk álló út.

A magyarság ősi gyökerei filozofikus felhangja teszi a könyvet igazán különlegesség, amit a folklór, illetve történelmi vonatkozású tények csak még inkább fokoznak, egyre több és több olvasót bevonzva a téma rajongói közé.

Mindehhez az i-re a pontot a mű írója, Badiny Ferenc teszi fel, aki egy egész hosszú élet munkásságát kínálja a szórakoztatásunkra és az okulásunkra. Külön érdekesség, hogy A magyarság ősi gyökerei könyvnek sok hazai támadója van. Hogy miért? Ez már a mi feladatunk eldönteni.