gyermek nyakpárna
Vásárlás

A gyermek nyakpárna a kicsik kedvence

2020-11-24

Megfigyelhető, hogy a gyermekek az autóban nagyon hamar képesek elaludni, alig utazunk néhány kilométert és már azt vesszük észre, hogy túl nagy a csend a hátsó ülésen. Az utazás közbeni pihenés kényelmesebbé tételére szolgál a gyermek nyakpárna, ami sokféle kialakításban szerezhető be a boltokból. Például kislányoknak optimális választás a Jégvarázs Frozen utazópárna, amit az utazunkshop.hu webáruház kínálatában találunk.

Hamar a kicsi kedvencévé válik, mert a mese két főszereplője, Elza és Anna jelenik meg a párnán, tehát a gyermek kedves ismerősei társaságában utazhat és alhat is. Ez a gyermek nyakpárna minden használat után visszanyeri eredeti alakját. Alvás közben egyenesen tartja a gerincet, illetve az elgémberedéstől is megvédi.

Kedvező anyagi feltételek mellett szerezhető be a termék a webshopból, hiszen még 2000 Forintot sem kell érte fizetni. Csemeténk komfortja érdekében érdemes megvásárolni és aztán örömmel nyugtázni, hogy a gyermek nyakpárna ölelésében milyen jókat pihen a kocsiban, például útban a nagymama háza felé.