gáz meo ára
Vásárlás

A gáz MEO ára kifizetése nem opcionális

2022-12-14

A földgázzal működtetett fűtési megoldások, a kiépítést követően, nem helyezhetőek üzembe a műszaki biztonsági felülvizsgálat nélkül, mivel csak ezt követően szavatolható az élet- és vagyonbiztonság megléte, fenntarthatósága. A gáz MEO ára természetesen valamilyen mértékű költséggel jár, de ez a rendszer kiépítésének ugyanolyan kihagyhatatlan része, mint bármelyik másik munkafázis. A gáz MEO ára magában foglalja a kivitelezett állapot teljes műszaki ellenőrzését.

A Minőségi Ellenőrzési Osztály munkatársa a helyszínen a kivitelező és a megrendelő jelenlétében megvizsgálja, hogy szabályszerű a gázmérő kötése, biztosított a légellátás, a füstgázelvezetés szabályosan történt és jegyzi a nyomáspróba sikerességét. További feladata a beszerzett szakvélemények és egyéb dokumentumok ellenőrzése, a vonatkozó jogszabályok értelmében. Ha minden szabályos és a gáztervvel megegyező, átvehető a rendszer. A gáz MEO ára valójában a fűtési rendszer kiépítésének zárótétele, ezt követően már nem várható egyéb költség, a hálózat beüzemelésre kész.

A központi fűtési rendszer tisztítása számos előnnyel bír

A használatban lévő fűtési hálózatokban időnként elkerülhetetlenül üledék képződik. A központi fűtési rendszer tisztítása azt a célt szolgálja, hogy ezt a kazánban, a csövekben és a hőleadókban letelepedett mindenféle üledéket, fűtési iszapot és vízkövet eltávolítsa. A Zónagáz vállalat 2 módszert alkalmaz, a hálózat kiterjedtségétől és komplikáltságától függ, hogy melyik kerül elvégzésre. Az egyszerűbb, kisebb központi fűtési rendszer tisztítása megoldható a helyszínre kiszállított Rothenberger Ropuls EDM mosókompresszor bevetésével.

A művelet egyszerű és gyors. A kisebb rendszerek esetében is hatékony a Fernox technológia, de ezt inkább a hőszivattyús vagy a többzónás vezérléssel ellátott hálózatok esetén ajánlott használni. Mindkét módszer vegyszeres és a munkavégzés a radiátorok leszerelését nem feltételezi, továbbá egyszeri kiszállással elvégezhető. A központi fűtési rendszer tisztítása következtében elkerülhető a kazán meghibásodása és meghosszabbítható az egész rendszer élettartama, persze üzembiztos, stabil működés mellett.