fürdősók
Vásárlás

A fürdősók remek hatásai

2022-10-26

A fürdés megnyugtat és kiváló alkalmat biztosít az otthoni relaxáláshoz, egy fárasztó nap után pedig éppen erre van szükségünk. Kimondottan kellemes a fürdősók kényeztetésének élményét élvezni, ráadásul ezeknek számos jótékony hatásuk is ismert. A legfontosabb összetevőjük valamilyen só, ami lehet keserű-, Himalája- vagy holt-tengeri só.

Évezredek óta használják az emberek például a sós fürdő jótékony hatásait, ami ma is népszerű. Kitűnően méregtelenítik a bőrt a kád vizébe szórt fürdősók, hozzájárulnak az izmok, ízületek ellazításához. Elősegítik az ásványi anyagok beépülését és javítják a vérkeringést. Számíthatunk a jó gyulladáscsökkentő hatásukra is, ha a bőrünkön pattanások, aknék vannak. Többféle kivitelben kaphatóak, vannak gránátalmás, gyógyiszapos, citromfüves, levendulás, hibiszkusz-kamillás, valamint rózsás fürdősók egyaránt.

Amennyiben Ön is szeretné kényeztetni magát egy kellemes illatú fürdősóval, akkor célszerű felkeresnie a niyodo.hu webshopot, aminek kínálatában megtalálja az ízlésének megfelelő fajtát.