bioco b-vitamin komplex
Vásárlás

A Bioco B-vitamin Komplex az idegrendszer barátja

2022-12-26

Testünk évszaktól, időjárástól függetlenül törődést igényel, amiben fontos szerep jut a vitaminok pótlásának. A Bioco B-vitamin Komplex segít leküzdeni a fáradékonyságot és a szív optimális működéséhez is hozzájárul. A B-vitaminok és a folsav együttesen az immunrendszer megfelelő működését támogatják.

Ezen kívül, ismert az idegrendszerre gyakorolt jótékony hatásuk is. Napjainkban a friss gyümölcs és zöldség fogyasztása már nem fedezi a leterhelt, sokszor túlzottan igénybe vett szervezet vitaminszükségletét. Ennek számos oka ismeretes. A levegő szennyezettsége, a termőföld minőségének romlása, a vegyszerek alkalmazása és sok más külső hatás miatt, a termések beltartalmi értéke nagymértékben csökkent, így szükségessé vált a vitaminok kiegészítőkkel való pótlása.

Ez természetesen nem jelenti a változatos étrend helyettesítését. B-vitaminok teljes kiőrlésű gabonafélékben, zöldlevelű zöldségekben, húsokban fordulnak elő. A Bioco B-vitamin Komplex Forte készítmény magas dózisban tartalmaz B-vitaminokat és kolint.