webáruház készítés
Szolgáltatás

Webshop bérlés: árak és egyéb alap tudnivalók

2021-03-25

Az utóbbi években a webshopok forgalma eléggé megnőtt, ami annak köszönhető, hogy az emberek egyre jobban kezdik elismerni azt a tényt, hogy ez a modern vásárlási módszer sokkal kényelmesebb, mint a hagyományos. Ha valaki ilyen online eladói felületet szeretne készíteni, akkor ahhoz elég megbízni egy szakértő céget. A viltor.hu weboldalon remek összefoglalót találhat arról, hogy milyen költségekkel kell számolni.

Sokan azt gondolják, hogy megfizethetetlen összegekért lehet hozzáférni ezekhez a szolgáltatásokhoz, viszont ez nem így van! A Viltor vállalat a webáruház készítési árakban egyszerűen verhetetlen. Talán első ránézésre túlságosan bonyolultnak tűnnek a honlapon felkínált csomagok, de ha jobban megfigyeli, akkor rájöhet, hogy a különbség ezek között csupán az időszakban és a termékek darabszámában van. Szóval mi a jó ebben?

Az, hogy amennyiben valaki csupán negyedévre, 1-2 évre fizet elő teljes mértékben megkap minden elérhető funkciót, tehát ezekért nem számolnak fel különdíjat. A másik fontos megemlíteni való, hogy a feltüntetett összegek bruttóban értendőek, így a további rejtett költségek senkit sem fognak kellemetlen meglepetésben részesíteni. Amennyiben hosszabb távra tervez, akkor ajánlott a lehető legmagasabb bérlési időszakot választani, mert ár/érték arányban az a legjobb.

A szóban forgó vállalat azért különleges, mert 20 napos ingyenes próbaidőszakot biztosít mindenkinek, így bárki tesztelheti a szolgáltatást minden kötelezettség nélkül. Ha ez a majdnem 3 hetes intervallum nem lenne elegendő, akkor kérésre meghosszabbítják. A kísérleti felületről összességében elmondható, hogy megegyezik a fő verzióval. Ez azt jelenti, hogy a kliens saját termékei lesznek feltöltve, árakkal, fizetési lehetőséggel és minden egyéb beállítással, ami ehhez hozzátartozik.

Mivel manapság nemcsak számítógépről böngésznek az emberek, hanem az okostelefonjukról is, ezért fontos, hogy az online felület telefonbarát legyen, mivel így a kezeléssel nem fognak problémák adódni. Ne aggódjon, mert a szakemberek mindenben segíteni fognak!